Premijera Zone mrtvih na Festu

Horor film Milana Todorovića i Milana Konjevića "Zona mrtvih", koji je snimljen u srpsko-američko- španskoj koprodukciji, premijerno će biti prikazan 22. februara na FEST-u '09 u Beogradu.

Kultura

Izvor: B92

Petak, 09.01.2009.

12:00

Default images

Kako je Todorović rekao agenciji Beta, gost premijere biće tumač glavne uloge, američki glumac Ken Fori, koji je postao kultno ime u svetu horor filma nakon što je zaigrao u "Zori mrtvaca" (1978) Džordža Romera.

"Zona mrtvih" govori o ekološkoj katastrofi u Pančevu čija je posledica - zombifikacija stanovništva. Film je u tom gradu sniman tokom proleća prošle godine, uz učešće velikog broja statista, a završna postprodukcijska obrada počeće za nedelju dana u Italiji.

Pogledajte prvi trejler koji je napravio Migel Angel Sanantonio, koji radio trejlere za filmove "Helboj" i "Helboj 2" Giljerma del Toroa i "Duhovi u nama" Aleandra Amenabara.



Pored Kena Forija, u "Zoni mrtvih" igraju Kristina Klebe, Miodrag Miki Krstović, Emilio Roso, Vukota Brajović, Iskra Brajović i drugi, a maske i specijalni efekti delo su Miroslava Lakobrije.

"Zona mrtvih" je snimljena na engleskom jeziku, radi lakše distribucije na međunarodnom DVD tržištu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: