Premijera Zone mrtvih na Festu

Horor film Milana Todorovića i Milana Konjevića "Zona mrtvih", koji je snimljen u srpsko-američko- španskoj koprodukciji, premijerno će biti prikazan 22. februara na FEST-u '09 u Beogradu.

Podeli

Kako je Todorović rekao agenciji Beta, gost premijere biće tumač glavne uloge, američki glumac Ken Fori, koji je postao kultno ime u svetu horor filma nakon što je zaigrao u "Zori mrtvaca" (1978) Džordža Romera.

"Zona mrtvih" govori o ekološkoj katastrofi u Pančevu čija je posledica - zombifikacija stanovništva. Film je u tom gradu sniman tokom proleća prošle godine, uz učešće velikog broja statista, a završna postprodukcijska obrada počeće za nedelju dana u Italiji.

Pogledajte prvi trejler koji je napravio Migel Angel Sanantonio, koji radio trejlere za filmove "Helboj" i "Helboj 2" Giljerma del Toroa i "Duhovi u nama" Aleandra Amenabara.

Pored Kena Forija, u "Zoni mrtvih" igraju Kristina Klebe, Miodrag Miki Krstović, Emilio Roso, Vukota Brajović, Iskra Brajović i drugi, a maske i specijalni efekti delo su Miroslava Lakobrije.

"Zona mrtvih" je snimljena na engleskom jeziku, radi lakše distribucije na međunarodnom DVD tržištu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 41 idi na stranu