Započela "Sezona lova"

"Sezona lova" naziv je nove animirane avanture koja pred domaću publiku stiže sinhronizovana na srpski jezik

Podeli

Reč je o trećoj sinhronizaciji holivudskog blokbastera, nakon "Ledenog doba" i "Garfilda 2" (aktulenog u domaćim bioskopima), čija se realizacija odvija ovih dana u studiju Mirius.

Veselim junacima "Sezone lova", Bugu, pripitomljenom medvedu i Eliotu, žgoljavom brbljivom jelenu, glasove pozajmljuju glumci Branislav Trufunović i Goran Jevtić, koji se nakon Garfilda 2, ponovo prihvatio rediteljskog posla.

U priči o prijateljstvu medveda i jelena i brojnim slatkim iskušenjima koje će im nametnuti život u divljini, glasove će pozajmiti i Nataša Marković, Stefan Kapičić, Nenad Stojmenović, Goran Peković, Ljubomir Bandović, Dragan Vujić Vujke, Anđelika Simić, Ana Maljević, Lako Nikolić, Vladimir Aleksić, Vladislava Vaca Đorđević.

U orginalnoj postavi glas debeljuškastom medvedu pozajmio je Martin Lorens, žgoljavom jelenu Ešton Kučer, a tu su još i Bili Konoli, Patrik Vorbarton, Geri Sinis.

"Sezona lova" zasnova je na vrcavom humoru scenariste i strip crtača Stiva Mura, koju potpisuje rediteljski dvojac Rodžer Alers ("Kralj Lavova") i Džil Kalton ("Monstrumi" i "Priča o igračkama 2").

Film je producirala kuća "Sony Pictures Animation" i ovo je ujedno njihov prvi naslov za koji se radi sinhronizacija na našoj teritoriji.

Domaća premijera "Sezone lova" planira je za oktobar u Centru Sava.

Tuck

Film/TV

Film "Sedam i po" u selekciji Raindance festivala

Učešće na tek završenom Sarajevo film festivalu, bilo je od presudnog značaja za ekipu filma "Sedam i po", na čelu sa scenaristom i rediteljem Miroslavom Momčilovićem, kojoj su nakon projekcije, poziv uputili organizatori "Raindance film festivala".

Film/TV četvrtak 31.08. 16:56 Komentara: 0

Veče brazilske kulture

Veb portal Izlazak.com u saradnji sa Studentskim kulturnim centrom, Ambasadom Brazila u Beogradu i magazinom za popularnu kulturu “Pop Kult” organizuje “Veče Brazilske kulture” u bašti Studentskog kulturnog centra - u četvrtak, 31. avgusta u 20 časova.

Film/TV utorak 29.08. 16:05 Komentara: 0
strana 1 od 16 idi na stranu