Bend Guns N' Roses napravio sopstveni fliper - dizajnirao ga je Sleš FOTO

Kalifornijski hard rok sastav "Guns N' Roses" lansirao je fliper inspiriran turnejom "Not In This Lifetime".

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 26.11.2020.

14:25

Bend Guns N' Roses napravio sopstveni fliper - dizajnirao ga je Sleš FOTO
Foto: Getty Images, Scott Gries / Staff

Dostupan je u tri varijante, a dizajniran je zajedno s gitaristom Slešom, koji je snimio neke nove rifove za projekat.

"Bilo je veoma ispunjavajuće iskustvo raditi na tom projektu. Počastvovan sam što sam mogao da sarađujem ​​sa odličnim timom na dizajniranju jedne od najoriginalnijih i najuzbudljivijih rock'n'roll igara ikad proizvedenih", izjavio je Sleš.

Igra je dizajnirana oko bendove set-liste od 21 pesme. Sadrži koncertnu binu i pokretne reflektore. Uključuje video-zapise s turneje "Not In This Lifetime", kao i figuru vrištećeg pevača Eksela Rouza i kultni Slešov cilindar.

Takođe uključuje glasovne snimke Rouza, Sleša, gitariste Ričarda Fortusa, bubnjara Frenka Ferera i klavijaturiste Dizija Rida, a kroz igru vodi glas basista Dafa Mekejgana i klavijaturistkinje Melise Riz.

Cene flipera se kreću od početnih 6750 dolara za standardno izdanje, 9500 dolara za limitirano izdanje od 5000 primeraka ali i gotovo 12.000 dolara za kolekcionarsko izdanje od 500 primeraka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: