Poznati menadžer i brat slavnog glumca preminuo u 40. godini

Džordan Feldštajn, poznati muzički menadžer i brat slavnog glumca Džone Hila, umro je u 40. godini, potvrdila je porodica u saopštenju.

Izvor: Jutarnji.hr
Podeli
Foto: YouTube screenshot
Foto: YouTube screenshot

Uzrok smrti još nije poznat, ali se pretpostavlja se da je Feldštajn doživeo srčani udar.

Feldštajn je dobro poznati menadžer u svetu muzike, a u karijeri se najviše bavio bendom Maroon 5.

"Džordan je sinoć nazvao 911 i požalio se da ima problema s disanjem. Nažalost, kada je lekarska ekipa stigla, konstatovala je smrt. Molimo vas za privatnost u ovim teškim trenucima i da umesto hrane i cveća novac potrošite u dobrotvorne svrhe", piše u saopštenju.

Feldštajn je prijatelj iz detinjstva s frontmenom benda Maroon 5 Adamom Levinom, a nakon neviđenog uspeha i tri osvojena Gemija, odlučio je da otvori menadžersku agenciju "Career Artist Management".

Ostalo

"Predugo smo bili bez Muzeja savremene umetnosti"

Otvaranje Muzeja savremene umetnosti ministar kulture i informisnja Vlada Vukosavljević smatra dogadjajem godine u kulturi, ali najavljuje već za februar otvaranje Kulturnog centra Srbije u Pekingu, a do kraja juna i otvaranje Narodnog muzeja u Beogradu.

Ostalo subota 30.12. 10:50 Komentara: 1

Održana godišnja Skupština Adligata u SANU

Udruženje za kulturu, umetnost i međunarodnu saradnju "Adligat", u okviru koga su otvoreni Muzej srpske književnosti i Muzej knjige i putovanja, održalo je svoju godišnju, izbornu skupštinu u Srpskoj akademiji nauka i umetnosti (SANU).

Ostalo četvrtak 28.12. 21:55 Komentara: 0
strana 1 od 11 idi na stranu