Poznati menadžer i brat slavnog glumca preminuo u 40. godini

Džordan Feldštajn, poznati muzički menadžer i brat slavnog glumca Džone Hila, umro je u 40. godini, potvrdila je porodica u saopštenju.

Izvor: Jutarnji.hr
Podeli
Foto: YouTube screenshot
Foto: YouTube screenshot

Uzrok smrti još nije poznat, ali se pretpostavlja se da je Feldštajn doživeo srčani udar.

Feldštajn je dobro poznati menadžer u svetu muzike, a u karijeri se najviše bavio bendom Maroon 5.

"Džordan je sinoć nazvao 911 i požalio se da ima problema s disanjem. Nažalost, kada je lekarska ekipa stigla, konstatovala je smrt. Molimo vas za privatnost u ovim teškim trenucima i da umesto hrane i cveća novac potrošite u dobrotvorne svrhe", piše u saopštenju.

Feldštajn je prijatelj iz detinjstva s frontmenom benda Maroon 5 Adamom Levinom, a nakon neviđenog uspeha i tri osvojena Gemija, odlučio je da otvori menadžersku agenciju "Career Artist Management".

Ostalo

Nagrađivani film "Džejn" pred beogradskom publikom

Hvaljeni dokumentarac "Džejn", koji publiku upoznaje sa revolucionarnim radom i nesvakidašnjim životom dr Džejn Gudal, naučnice čija su istraživanja iz korena promenila naša saznanja o svetu šimpanzi, premijerno će biti prikazan pred domaćom publikom 14. marta od 18 časova u Kulturnom centru Beograda. Ulaz je slobodan.

Ostalo sreda 14.03. 13:55 Komentara: 0

Stojanović: Treba pantomimu vratiti u pozorište

Povodom obeležavanja Svetskog dana pantomime (22. mart), Beograd će biti domaćin prve Svetske konferencije o pantomimi od 21. do 23. marta kada će ugostiti četrdesetak pantomimičara iz 12 zemalja, najavio je predsednik Svetske organizacije pantomimičara Marko Stojanović.

Ostalo nedelja 11.03. 20:55 Komentara: 2
strana 1 od 775 idi na stranu