Mural posvećen napoznatijem mutantu osvanuo u Beogradu

Mural na kome se nalazi najpoznatiji mutant, legendarni lik iz X-mena – Vulverin, naslikan je na jednom beogradskom zidu kao omaž omiljenom liku, kojeg ćemo poslednji put gledati u filmu "Logan: Vulverin" već od drugog marta u bioskopima širom Srbije.

Kultura

Izvor: B92

Utorak, 28.02.2017.

09:24

Mural posvećen napoznatijem mutantu osvanuo u Beogradu
Foto: Marko Obradoviæ Edge / MegaCom Film

Fotograf Marko Obradović Edge, napravio je seriju fotografija na kojima poziraju ljudi sa prepoznatljivim Vulverinovim kandžama.

Mural je nacrtao primenjeni slikar Marko Ćulum, dok je video snimio Miloš Demos.

Dok ne odete u bioskop, pogledajte video u kom se vidi kako nastaje ovaj fantastični mural.
Foto: Marko Obradoviæ Edge / MegaCom Film
"Logan: Vulverin" je treći i poslednji film o Vulverinu sa Hjuom Džekmenom u glavnoj ulozi, koji u domaće bioskope dolazi 2. marta. Priča prati Logana koji je već umoran i iznuren. Skriva se od sveta na meksičkoj granici dok se brine se o bolesnom Profesoru X. Ali, Loganovi pokušaji da se sakrije od sveta i svoje prošlosti padaju u vodu kad se pojavi mladi mutant Lora Kini (X-23), progonjen od strane mračnih sila.
Foto: Marko Obradoviæ Edge / MegaCom Film
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

11 h

Podeli: