Kreativne radionice na Sava Promenadi povodom praznika

Povodom Uskršnjih praznika danas su na Sava Promenadi održane kreativne radionice gde su mališani imali priliku da iscrtavaju praznične motive i uče kako se farbaju jaja.

Izvor: Tanjug
Podeli
Foto: Tanjug/ Sava Radovanović
Foto: Tanjug/ Sava Radovanović

Kako je navedeno u saopštenju, predpraznične aktivnosti okupile su cele porodice na Sava Promenadi, a dobra zabava i puno smeha bili su zagarantovani tokom trke u nošenju jaja u kašici.

Stariji posetioci mogli su da uživaju u fotografijama starog Beograda, koje su izložene duž Promenade.

U saopštenju je navedeno i da će tokom predstojećeg perioda, na Sava Promenadi biti organizovane brojne aktivnosti namenjene svim Beograđanima i gostima prestonice.

Ostalo

Tasovac: Ulaganje u prošlost naše budućnosti

Trebalo bi da budemo svesni da ulaganjem u savremenu umetnost, ulažemo u našu kulturnu baštinu, izjavio je ministar kulture i informisanja Ivan Tasovac na prezentaciji konkursa za finansiranje umetničkih dela iz oblasti vizuelnih umetnosti.

Ostalo petak 29.04. 13:26 Komentara: 2

Promena lokacije održavanja Mikser festivala

Zbog rušenja delova Hercegovačke i Mostarske ulice u Savamali, među kojima je i Miksalište, glavni stejdž ovogodišnjeg Mikser festivala biće premešten sa prvobitno planirane lokacije (Mostarska 5) u Depo magacin, u Travničkoj broj 3.

Ostalo petak 29.04. 10:49 Komentara: 2

Danas je Svetski dan igre

Danas se planetarno obelezava i proslavlja Svetski dan igre koji su 1982. godine ustanovili Međunarodni pozorišni institut i Svetska plesna alijansa pri UNESCO-u.

Ostalo petak 29.04. 08:47 Komentara: 0
strana 1 od 36 idi na stranu