Dekadance: “Luda“ novogodišnja žurka u Blaznavacu

Beograd će 31. decembra biti domaćin jedinstvenog “art-clubbing” koncepta u centru grada i to u građevini staroj 130 godina.

Kultura

Izvor: B92

Utorak, 29.12.2015.

12:32

Default images

Veliki novogodišnji Dekadance party održaće se u kafe-galeriji Blaznavac i susednoj zgradi gde će više od 20 domaćih dj-eva i poznatih DJ kolektiva nastupiti na pet stejdževa. Između ostalih, tu su i MKDSL & Flip (Idemo na mars), Feloneezy (Mystic stylez), Banda panda, Rebel B, Dada Selectah, Džoni F, Iron, Byp - Stevan Šoškić, Perrrovska i mnogi drugi.

Prostor je oslikan muralima, ukrašen mnogobrojnim antikvitetima i delima mlade garde domaćih umetnika, a sastoji se od starih podrumskih lavirinata sa turskim svodovima, velelepnog salona predratnog zdanja, eklektičnog beach bar-a i ušuškanog dvorišta.

Tokom novogodišnje noći će se održavati izložbe, u dvorištu će se vrteti prase i jagnje, cirkuski umetnici će održati nekoliko tački, a sprema se i još niz iznenađenja.

Prvih 100 karata prodaju se po promo ceni od 1.200, u pretprodaji će biti 1.700, dok će na ulazu koštati 2.200 dinara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: