Majdan: Mišmaš leto baš

Dečiji kulturni centar "Majdan", ustanova kulture Gradske opštine Savski venac, i ove godine organizovala je interesantan program za decu i mlade iz Beograda, pod nazivom "Mišmaš leto baš".

Kultura

Izvor: Tanjug

Subota, 28.06.2014.

09:48

Default images

Foto: Jeff Rhines/Flickr.com

Letnji program DKC "Majdan" sve do 31. avgusta nudi deci različitih uzrasta umetničke, sportske i edukativne sadržaje.

Organizovane su sportsko-rekrativne škole fudbala, odbojke, košarke, atletike, tenisa i aikidoa, od umetničkih radionica pripremaju se likovna, dizajnerska i radionica fotografije, saopštio je DKC "Majdan".

U edukativnom programu decu očekuju zabavne jezičke radionice u kojima će kroz igru i druženje moći da savladaju osnove engleskog, francuskog i italijanskog jezika a zainteresovani za elektroniku, robotiku i matematiku pronaći će zabavni kutak za sebe u „Majdanu" ovog leta.

U prijatnom ambijentu dvorišta Kuće kralja Petra održavaće se umetnički i neki od edukativnih programa za decu dok će Sportsko selo u Deligradskoj ugostiti decu zainteresovanu za sport i rekreaciju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: