Sutra obilazak Narodnog muzeja

Svi zainteresovani koji žele da obiđu Narodni muzej i da se upoznaju sa muzejskim prostorima koji uobičajeno publici nisu pristupačni mogu to da učine sutra od 10 do 14 časova.

Kultura

Izvor: Tanjug

Subota, 29.03.2014.

09:39

Default images

Zainteresovani se mogu prijaviti na imejl adresu eduka@narodnimuzej.rs ili pozivom na broj telefona 060/8075035, a broj mesta je ograničen, navodi se u saopštenju nacionalnog muzeja.

Unapred prijavljeni posetioci imaće priliku da se u društvu kustosa prošetaju kroz sale, kancelarije muzejske uprave, kustosa i izložbeni prostor, zahvaljujući čemu će imati mogućnost da saznaju šta sve čini jedan muzej, kao i da otkriju šta je potrebno uraditi kako bi se izuzetna dela koja se u muzejskim zbirkama čuvaju našla na jednoj izložbi.

Ovo je prilika da zgradu muzeja, pored koje mnogi svakodnevno prolaze, sagledaju iz druge perspektive i da na taj način steknu drugačiju sliku o našem najstarijem i centralnom muzeju u Srbiji.

Na svaki pun sat, unapred prijavljene posetioce dočekaće kustosi Narodnog muzeja u Beogradu, a ulaz za grupe će biti sa Trga Republike. Prijave za obilazak će se primati dok se raspoloživ broj mesta ne popuni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: