Radio B92: Nova sezona - nova uzbuđenja

U ponedeljak, 2. septembra počinje nova jesenja sezona na radiju B92, u okviru koje se na program vraćaju najslušaniji autorski programi, ali slušaoce takođe očekuju i nova iznenađenja.

Kultura

Izvor: B92

Subota, 31.08.2013.

12:55

Default images

Najslušaniji autorski program "Mentalno razgibavanje" započinje novu sezonu radnim danima od 6 do 9 ujutro,
a reprize najboljih trenutaka slušaoci mogu da čuju vikendom od 7 do 9.

"Hulahop", subotnji dvosatni intervju u kome vas upoznajemo sa sagovornicima vrednim pažnje, slavnim i poznatim ličnostima iz našeg javnog života, autorke Dejane Milović je takođe deo jesenje programske sheme radija b92.

"Kul sat" Jelene Janković vas ponovo subotom od 15 do 16h vodi kroz aktuelnu ponudu i najvažnije događaje ovdašnje kulturno-umetničke scene, dok su integralni delovi ove emisije - "Agitpop" Jelene Đurović i "Život kao takav" Mie David - i dalje u terminu od 16 do17 časova.

Već u prvoj epizodi "Agitpopa" slušajte ekskluzivni razgovor sa Miltonom Glejzerom urađen nedavno u Njujorku.

Muzički programi - "Dole na uglu", "originalni soul rečnik", "Idemo na mars", "Music4Body&Soul" Marka Nastića, "Mash up or shut up", subotom uveče sa Tijanom T - ponovo su na programu našeg radija, u uobičajenim večernjim i vikend terminima.

Sportska redakcija i ove jeseni preuzima termin 14:30-15h radnim danima, dok od 9. septembra, na radiju možete slusati Suzanu trninić I Tatjanu Aleksić u "Kažiprstu i "Brakusa od 3 do 5".

Proteklu sezonu Radio B92 ispratio je sa prosečno milion slušalaca koji su širom Srbije birali program Radija B92 svake nedelje, a u jesenju sezonu radio ulazi sa planovima da ponuda ostane raznovrsna, bogata, relevantna, autentična i neponovljiva na lokalnom radio tržištu. Pored najslušanijih zabavnih programa, najbržh i najuticajnijih
vesti do specijalizovanih muzičkih programa, u pripremi su i nove programske akcije i brojna iznenađenja za slušaoce.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusi pogodili francusku Legiju stranaca?

Ruske oružane snage su pogodile lokaciju francuskih plaćenika u Slavjansku, koju kontrolišu Oružane snage Ukrajine, rekao je za RIA Novosti koordinator Nikolajevskog okruga Sergej Lebedev, pozivajući se na kolege.

9:52

15.4.2024.

1 d

Podeli: