KC “Grad” ulazi u petu sezonu

Kulturni centar "Grad" u petak 30. i u subotu 31. avgusta organizuje veliko vikend otvaranje pete sezone ovog prvog kulturnog centra Savamale.

Kultura

Izvor: Tanjug

Utorak, 27.08.2013.

20:02

Default images

Program počinje otvaranjem samostalne izložbe beogradske strit art umetnice TKV - jedne od prvih koja je ovaj medij umetničkog izraza preselila u galerijski prostor.

U subotu 31. avgusta, specijalno za otvaranje sezone u KC "Grad" okupiće se ekipa začetnika domaće elektronske muzičke scene - Vlada Janjić, Gordan Paunović i Boža Podunavc, koji će sve ljubitelje ovog muzičkog pravca, po dobroj staroj tradiciji, uvesti u muzički početak sezone.
Već sam septembar, kako se navodi iz ove ustanove, obećava zanimljivu sezonu - od standardnih programa koji se nastavljaju i u ovoj sezoni kao što su Moda za poneti, Gradska knjižnica, Delikatesni ponedeljak, izložbe u Velikoj galeriji do nekih novina koje će biti predstavljene posetiocima "Grada".

Narednog meseca će biti organizovan niz muzičkih programa, "These shoes are made for walking/ vol. 2" - izložba cipela domaćih autora na kojoj će svoje radove predstaviti i holandski dizajner Jan Jansen, koji će održati i predavanje, prva dnevna konferencija za producente, muzičare i sve zanteresovane ljubitelje muzike, koji žele da se informišu o mogućnostima rada u industriji zabave i još mnogo toga.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: