Unija srednjoškolaca zove blogere

Ako si srednjoškolac/ka, imaš mišljenje na određenu temu koje bi voleo/la da podeliš sa drugima i čini ti se da dobro sklapaš rečenice ili bi voleo/la da to naučiš, piši nam i postani UNSS bloger/ka.

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 28.03.2013.

12:45

Default images

UNSS je odlučila da na svojoj veb stranici pokrene blog namenjen srednjoškolcima/kama, drugim mladima i svima koji se tako osećaju. U rubrici Blog na sajtu UNSS-a redovno ćete moći da čitate tekstove srednjoškolaca i srednjoškolki kako iz cele Srbije, tako i iz drugih evropskih zemalja.

O čemu mladi pišu?
Ciljevi našeg bloga su da promovišemo vrednosti omladinskog aktivizma i volonterizma i podelimo stečena iskustva, za koja smatramo da su imala uticaj na formiranje nekih naših stavova, pa mislimo da bi i drugima moglo biti od koristi da za njih znaju. Ovde ćemo kritikovati stvari koje nam se u društvu ne sviđaju i hvaliti one koje smatramo pozitivnim. Delićemo ideje, iz kojih će možda proizići i neke velike-male akcije, a sa njima i praktične promene.

Tema meseca
Uredništvo bloga će svakog meseca objavljivati po jednu temu o kojoj će blogeri i blogerke biti ohrabrivani da pišu. Tema treba da pomogne svima koji imaju želju da podele neko svoje mišljenje ili iskustvo, a nisu sigurni o čemu da pišu.

To ne znači da nešto drugo što želite da podelite, a čini vam se da trenutno nije u skladu sa temom, treba da čeka neki virtuelni mesec, kada će mu biti dodeljen prostor – svi su blogovi dobrodošli!

Kako mogu da pošaljem svoj blog? Svoje tekstove možete slati na mejl blog@srednjoskolci.org.rs

Tu nam se možete obratiti i pitanjima u vezi bloga i tražiti savete vezane za tematiku, formu ili druge nedoumice. Slodobno nam pišite i kada osećate da su vam potrebni motivacija ili podsticaj za pisanje. Otvoreni smo za sugestije koje bi mogle doprineti da blog na bilo koji način poboljšamo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: