Edi Izard u Beogradu 29. marta

Edi Izard, jedan od najpopularnijih stand-up komičara svih vremena, u petak 29. marta u 20h nastupiće u Beogradu, kao plod saradnje organizacija "Mike Perrin Worldwide" i "Urbani Ured" sa Standup.rs i Domom omladine Beograda.

Kultura

Izvor: B92

Ponedeljak, 28.01.2013.

12:41

Default images

Ova svetska zvezda stand up komedije će nastupiti u Velikoj sali DOB-a sa potpuno novom predstavom, "EDDIE IZZARD – FORCE MAJEURE!" (Force majeure (fr), “superior force", "chance occurrence, unavoidable accident (eng)) i to u sklopu turneje koja će trajati godinu dana. Beograđani su posebno privilegovani, jer će videti ovu predstavu pre Njujorka, Sidneja, Londona, Berlina...

Najveći fanovi Edija Izarda (Eddie Izzard), kao i oni koji prate programe Standup.rs i Doma omladine Beograda, imaće priliku da prvi dođu do ulaznica za ovaj comedy show i to od utorka 31. januara na svim prodajnim mestima Eventima. Cene ulaznica su 2.500 dinara za mesta na balkonu i 3.000 dinara za mesta u parteru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: