Ulica otvorenog srca i u Savamali

Deo tradicionalne beogradske manifestacije "Ulica otvorenog srca", ove godine biće i opština Savski venac, koja će u Savamali organizovati novogodišnji program pod nazivom "Savamala otvorenog srca".

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 27.12.2012.

17:45

Default images

Cilj manifestacije je da se osim sugrađana Savamale okupe i građani iz drugih delova Beograda i uživaju u raznovrsnom sadržaju koji su, u saradnji sa opštinom Savski venac, pripremili kulturna organizacija Mikser, Kulturni centar Grad i Dečiji kulturni centar Majdan.

Pored uličnih prodavaca kolača, lizalica i drugih slatkiša, najmlađi će moći da uživaju u nastupu hora ''Čarolija'' u Mikser Hausu, predstavi ''Asteriks i Obeliks u potrazi za Deda Mrazom'' u KC Gradu, kao i da iskažu svoju kreativnost u okviru likovne radionice koju će u klubu "Krug" organizovati DKC Majdan.

Osim autentičnih proizvoda koje će izložiti učesnici manifestacije "Mikser Design Food", na uličnim tezgama moći ćete da kupite i originalne dizajnerske komade u okviru "Mode za poneti".

Iako je cilj "Savamale otvorenog srca" presvashodno druženje i zabava, prvi dan Nove godine u Savamali imaće i humanitarni karakter - tokom događaja prodavaće se crveni nosići, a prikupljeni novac će ići u dobrotvorne svrhe.

Manifestaciji će se pridružiti i prijatelji iz magazina "Lice ulice", organizacije "Duša", udruženja "Nevidljivi ljudi", kao i pokretači veb portala "Trčanje.rs".

Organizator manifestacije je gradska opština Savski venac, a "Grad otvorenog srca" se osim u opštini Savski venac održava i u nekoliko drugih beogradskih opština, dok se tradicionalna manifestacija "Ulica otvorenog srca" održava u Svetogorskoj ulici.

Pozivamo građane i posetioce Beograda da u utorak, 1. januara u od 11 do 15 časova prošetaju na ulicama Savamale, koja će i ovom prilikom pokazati da polako vraća svoju nepravedno izgubljenu reputaciju centra grada raznovrsnim kulturnim i zabavnim sadržajima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

12 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

20 h

Podeli: