Anica Dobra ponovo u "Fajrontu"

Naša poznata glumica Anica Dobra biće specijalni gost priredbe „Fajront Republika 3D“ koja se održava 15. novembra (21h) u bioskopu Kolosej u Beogradu.

Beograd
Podeli

Mnogi gledaoci sećaju se zabavnog gostovanja Anice Dobre u nekadašnjoj televizijskoj emisiji „Fajront Republika“. Anica je i dalje „dobra", a „Fajront Republika“ mnogo bolja nego ranije, u novoj formi živog izvođenja.

Petnaestog novembra Anica će zajedno sa „Fajrontovcima“ učestvovati u zabavnoj kombinaciji kabarea, pozorišta i stand up komedije.

Najavljena kao novi član stalnog benda „Kesa i Bombone“, glumica će zajedno sa voditeljem Zoranom Kesiæem, pevati čuvene pesme iz filmova u kojima je glumila.

Specijalni gost priredbe „Fajront Republika 3D“ biće i urnebesni stand up komičar, popularni Neša Bridžis.

B92 vam poklanja 2x2 karte za specijalno izvođenje „Fajront Republike“ sa Anicom Dobrom (15. 11. 2012. /21 h). Prijavite se na karte@b92.net ostavite ime, prezime i broj kontakt telefona, a u subjektu poruke obavezno upišite „Fajront Republika 3D“.

Ostalo

Preseljeni mamuti iz Viminacijuma

Mamuti koji su letos otkriveni na lokalitetu Nosak u arheološkom parku Viminacijum danas su krenuli na svoje poslednje putovanje i prebačeni su na mesto gde će se uskoro izgraditi paleontološki park.

Ostalo petak 30.11. 21:18 Komentara: 11

Novi Sad ima uslove za kandidaturu

Odbor za realizaciju inicijative da se grad Novi Sad kandiduje za evropsku prestonicu kulture 2020. godine ispunio je sve uslove i kandidatura je sada izvesna, rekao je predsednik Odbora Andrej Bursać.

Ostalo petak 30.11. 10:00 Komentara: 3

Ostavka zbog nacionalnih penzija

Već na prvom sastanku Komisije za dodelu nacionalnih penzija u utorak eliminisano je dve trećine kandidata, a predsednik, kompozitor Svetislav Božić - pismeno je podneo ostavku Umesto njega, na mesto predsednika, imenovan je glumac Miodrag Radovanović Mrgud.

Ostalo sreda 28.11. 11:17 Komentara: 8

Hrvati "svojataju" ćirilicu?

Međunarodni naučni skup "Hrvatska ćirilična baština" održava se u Zagrebu povodom 500. godišnjice štampanja prve hrvatske knjige na ćirilici, "Dubrovački ćirilski molitvenik - Od blažene gospođe ofičje", javila je agencija Hina.

Ostalo utorak 27.11. 15:01 Komentara: 217

O fenomenu Jugoslavije u MIJ

U Muzeju istorije Jugoslavije u subotu, 1. decembra, biće otvarena izložba pod nazivom "Jugoslavija od početka do kraja", koja će predstavljati osnovu buduće stalne postavke tog muzeja.

Ostalo nedelja 25.11. 15:51 Komentara: 8

Srpska “Transpoetika“ na Oksfordu

Jedan od najprestižnijih akademskih izdavača u svetu, “Oksford juniversiti pres“ (Oxford University Press), objavio je reprezentativnu monografiju o elektronskoj leksikografiji, a među inovativnim projektima koji su predstavljeni u knjizi zapaženo mesto je ima i "Transpoetika", istraživački rečnik beogradskog Centra za digitalne humanističke nauke.

Ostalo nedelja 25.11. 12:15 Komentara: 4
strana 1 od 25 idi na stranu