indie-go! NG u "Brodu"

indie-go! vas za novogodišnje veče očekuje u svom domu odnosno jedinom indie pabu u Beogradu - pabu “Brod.”

Izvor: PR
Podeli

indie-go! DJ tim preporučuje jedan od najpovoljnijih dočeka Nove godine uz sve same najvoljenije indie hitove i himne prethodnih 15 indie-go! godina, neograničeno piće i hranu na čačkalicu, koja se prošle godine takođe pokazala kao hit.

“Brod” je već četiri godine poznat po svojoj prijateljskoj i domaćinskoj atmosferi, odličnoj, uglavnom gitarskoj, muzici i velikom izboru piva, te ako je to nešto što vam se dojmi adresa za vas ove subote je 29. novembra 36.

Cena ulaznica do petka 30. decembra će biti 1800 dinara, a na sam dan dočeka 2000. Nakon što platite kartu, ne morate da plaćate ni jedno piće više tj. važi pravilo "sve što možete da pojedete i popijete".

Za sve dodatne informacije telefon je 064-0067546

Ostalo

Opet ne rade grčki muzeji

Muzeji i arheološke iskopine širom Grčke ovog vikenda su ponovo zatvoreni pošto su sindikati zaposlenih saopštili da vlada nije ispunila obećanje da će osoblju biti plaćen rad subotom i nedeljom.

Ostalo subota 31.12. 18:35 Komentara: 1

Narodni muzej - rezultati i planovi

Završetak prve faze rekonstrukcije Muzeja Vuka i Dositeja, stalna postavka u novootvorenom Muzeju Lepenski vir, izložbe "Srbija, zemlja fresaka" i "Veličanstveni krater i njegova konzervacija" najznačajniji su rezultati Narodnog muzeja u ovoj godini, a u 2012. na prvom mestu je početak rekonstrukcije njegovog zdanja na Trgu Republike.

Ostalo petak 30.12. 13:38 Komentara: 11

"Borina nedelja" dodeljena KZ

Sudsko veće Višeg suda u Vranju, u parnici tužilaca Književne zajednice "Borisav Stanković" iz Vranja, donelo je presudu u korist Književne zajednice i Miroslava Cere Mihailovića, urednika ove zajednice.

Ostalo petak 30.12. 12:40 Komentara: 0

Širom zatvorenih očiju 2012

31. decembra na drugoj strani stvarnosti, čekamo te širom zatvorenih očiju! Damjan Eltech&MC Sajsi, Biljana Cincarević, Zoran Ćumura, Ivana Konstantinović, DJ Porno, Neviđeno B92 DJ set i drugi, vode te u svet pod maskama Rezidencija kneza Pavla, dva stejdža, 11 izvođača, sedam stotina sakrivenih lica, sedam stotina priča, jedna noć... Pronađi svoju drugu stranu... Širom zatvorenih očiju!

Ostalo petak 30.12. 10:51 Komentara: 0

Koja je najbolja izložba 2011?

Deset izložbi je uvršteno u uži krug za dodelu “Politikine” nagrade za likovnu umetnost za 2011. godinu koja se tradicionalno dodeljuje 25. januara, na Dan “Politike”.

Ostalo sreda 28.12. 20:23 Komentara: 1

Marković: Urađen ogroman posao

Članstvo Srbije u Komitetu Uneska za zaštitu svetske kulturne baštine i završetak brojnih započetih projekata obeležili su 2011. godinu, smatra ministar kulture, informisanja i informacionog društva Predrag Marković.

Ostalo sreda 28.12. 14:51 Komentara: 1
strana 1 od 36 idi na stranu