"Igre gladi" dominirale na MTV "filmskim nagradama"

Drugi deo popularne SF akcione dramske sage "Igre gladi: Lov na vatru" (The Hunger Games: Catching Fire) potpuno je dominirao tokom ceremonije dodele nagrada "MTV Movie Awards 2014", koja je održana u dvorani Nokia u Los Anđelesu.

Kultura

Izvor: B92

Ponedeljak, 14.04.2014.

09:35

Default images

Ovaj spektakl proglašen je najboljim filmom godine, a titulama najboljih glumaca ovenčani su Dženifer Lorens i Džoš Hačerson.

Hačerson, kojem je nagradu za najbolju mušku ulogu u "The Hunger Games" uručio Džoni Dep, odao je počast nedavno preminulom glumcu i kolegi Filipu Simoru Hofmanu koji je tumačio ulogu Plutarha Hevensbija. Dženifer Lorens, dobitnica nagrade za najbolje žensko glumačko ostvarenje nije prisustvovala svečanosti.

Glumac Čening Tejtum osvojio je nagradu za "MTV Trailblazer" (MTV Predvodnik), dok je slavni Mark Valberg ovogodišnji dobitnik MTV Generation nagrade.

U kategoriji najbolje transformacije na filmu MTV On-screen Transformation pobedio je Džared Leto za ulogu u drami "Dallas Buyers Club".

Fanovi ove nagrade su, kao i prethodnih godina mogli da glasaju i za glumačka ostvarenja u kategorijama koje ne postoje ni na jednoj drugoj dodeli nagrada. Tako su najbolju tuču na filmu, za šta su i nagrađeni nagradom MTV Best Fight odglumili Orlando Blum i Evanđelin Lili protiv Orka u "The Hobbit: The Desolation of Smaug".

Džoni Hilu pripala je nagrada za najboljeg komičara za ulogu u filmu "Vuk sa Volstrita", a onu za najbolji WTF Moment osvojio je Leonardo Di Kaprio za interpretaciju mladog njujorškog brokera Džordana Belforta u istoimenom filmu Martina Skorsezea.

U kategoriji originalnog naziva "Best scared as-shit performance" nagrađen je Bred Pit za ulogu u hororu "World War Z", a u kategoriji Najlepši poljubac nagrađeni su Vil Poulter, Dženifer Aniston i Ema Roberts u filmu "We're the Millers".

Domaćin dodele bio je Emijem nagrađeni voditelj kultnog šou programa "Late Night", Konan O'Brajen.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: