Nastavlja se "Bekstvo iz zatvora"?

Popularna američka serija "Bekstvo iz zatvora" (Prison Break) mogla bi da se nastavi, jer su skoro svi učesnici spremni da učestvuju u novim epizodama ove serije, objavljeno je na sajtu Didžital spaj (www.digitalspy.com).

Izvor: B92

Nedelja, 18.01.2015.

18:33

Default images

Televizijska kuća Fox je izrazila zdovoljstvo što su glavni glumci te serije, Ventvort Miler (Wentworth Miller) i Dominik Persel (Dominic Purcell) u nedavnim intervjuima izjavili da bi voleli da učestvuju u nastavku serije.

Međutim, kako je rečeno, za sada nije u planu snimanje novih epizoda, da se o tome govori mnogo, ali samo u medijima, ali da će, ako se o tome dogovori stara ekipa autora i producenata, Fox na to pristati "u sekundi".

"Bekstvo iz zatvora" priča he o dvojici braće od kojih je jedan završio u zatvoru zbog zločina koji nije počinio, a drugi pokušava da ga odatle izvuče, emitovala se četiri sezone - od 2005. do 2009. godine na TV Fox, a osvojila je srca gledalaca širom sveta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: