"Praznici sa prijateljima" u Beopolisu od srede

Poput prethodnih, i ovog decembra u knjižari Beopolis biće produženi doček Nove godine. Reč je o, već tradicionalnom, novogodišnjem okupljanju pod nazivom "Praznici sa prijateljima."

Izvor: B92

Utorak, 16.12.2014.

10:35

Default images

Ovoga puta su Prijatelji i Beopolis (TC Eurocentar, ulaz Dečanska 5 ili Makedonska 30) rešili da čitaocima i posetiocima knjižare za praznike poklone dvadeset posto popusta na svoja izdanja koja se, naravno, mogu videti i kupiti u Beopolisu.

Na ovom rođendanskom sajmu knjiga srećnu Novu 2015. godinu čestitaće vam Prijatelji iz izdavačkih kuća Besna kobila, Booka, Clio, Fabrika knjiga, Fakultet za medije i komunikacije, Gavran, Geopoetika, Književna radionica Rašić, Komiko, Levo krilo, Logos, L.O.M, Odiseja, Omnibus, Paladin, Profil knjiga, Rende, System comics, Tardis, Znak sagite i, svakako, knjižara Beopolis.

Sve počinje u sredu 17. decembra kada knjižara proslavlja petnaesti rođendan, a završava se istekom kalendarske godine, dakle u sredu 31. decembra.

Ovoga puta će akcenat biti stavljen na spontana okupljanja i druženja tako da ne postoji nikakva satnica niti spisak učesnika i gostiju jer gosti i učesnici će biti svi posetioci knjižare. To ipak ne znači da ne treba planirati posetu knjižari jer, osim popusta, u ovom periodu će nam se predstaviti Gavran, jedna nova izdavačka kuća, biće dodeljena i godišnja nagrada Radovan Galonja, a ove godine Beopolis će po prvi put dodeliti priznanje Počasni stanovnik Beopolisa.

"Biće još toga, uključujući i dobru muziku koju spremaju komšije iz Pinball Wizard prodavnice ploča, Magdalena i Žika. Srećna Nova 2015. godina!" poručuju iz Beopolisa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: