Škola ne mora da bude dosadna (VIDEO)

Da škola ne mora da bude dosadna, pokazali su nastavnici osnovne škole u Zemunu. Oni su se angažovali kako bi prostorije učinili lepšim i prijatnijim za rad.

Izvor: B92

Četvrtak, 06.03.2014.

21:05

Default images

Boje, siluete i murali na zidovima podsećaju na umetničku radionicu. Međutim, ovo je samo jedan od zidova osnovne skole Gornja varoš u Zemunu.

Ideja je krenula od učiteljice Mirjane Milić, a uz podršku kolega poslednjih nekoliko meseci u ovoj školi oslikavan je centralni hol i nekoliko učionica. Za akciju su zaslužni i roditelji koji su pomogli realizaciju projekta.

"U ovom projektu deca su bili glavni akteri. Na većini ovih murala nalaze se njihove siluete.Pozirali su najčešće posle časova, a na ideju da se oslikava baš ova tema došla je slikarka Ljudmila Stratimirović,čija deca pohađaju ovu školu", kaže učiteljica.

Iz škole naglašavaju da ovo nije kraj i da već imaju nove planove da oplemene školski prostor.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Podeli: