70. strano izdanje knjiga Zorana Živkovića

U Italiji se upravo pojavio roman Zorana Živkovića "Veliki rukopis". Posredi je sedamdeseto strano izdanje proznih knjiga našeg pisca.

Izvor: B92

Sreda, 30.10.2013.

16:32

Default images

"Veliki rukopis" nastavak je Živkovićevog međunarodnog bestselera "Poslednja knjiga" koji je samo u Italiji prodat u više od 30.000 primeraka. Ovo je peta Živkovićeva knjiga koju objavljuje ugledni milanski izdavač "TEA". Povodom promocije ovog romana naš autor gostovaće krajem novembra na prestižnoj književnoj manifestaciji "Book City".

U okviru smotre "Forum Fantastiko" (http://forumfantastico.wordpress.com/2013/10/27/concurso-zoranframes/), koja se krajem novembra upriličuje u Lisabonu, biće dodeljene nagrade na međunarodnom konkursu "ZoranFrejms" za najbolju fotografiju nadahnutu jednom od četiri Živkovićeve knjige koje su se do sada pojavile u Portugaliji: Biblioteka (više izdanja), Poslednja knjiga, Pisac u najam i Sedam dodira muzike. Početkom naredne godine "Kavalo de fero", jedan od vodećih portugalskih izdavača, objaviće i petu knjigu našeg pisca – Veliki rukopis.

Najzad, na samom početku 2014. u Parizu izlazi francuski prevod Živkovićevog Pisca u najam kod "Galaade". Kako ovaj uvaženi izdavač namerava da nastavi da objavljuje knjige našeg autora, ovim povodom biće upriličena Živkovićeva turneja po Francuskoj.
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: