''Jadnici'' postali i muzički hit

Muzika iz filma ''Jadnici'' našla se u samom vrhu britanskih top lista i to je prvi film od Madonine ''Evite'' 1997. godine za koji su muziku snimili glumci i koji je postigao takav uspeh.

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 21.01.2013.

18:46

Default images

Filmska verzija veoma uspešnog scenskog mjuzikla baziranog na romanu Viktora Igoa ''Jadnici'' već je na dodeli Zlatnih globusa dobila nagradu za najbolji muzički film i nominovan je za Oskara u kategoriji za najbolji film.

Snimak numera, koje su otpevali glumci koji igraju u filmu - En Hatavej, Rasel Krou i Hju Džekmen, našle su se pre nedelju dana prvi put na listi na petom mestu.

Hatavejeva, koja u filmu igra lik koji se zove Fantin, nalazi se na 22. mestu liste singlova sa numerom koju peva u filmu ''I Dreamed A Dream'', koja je jedna od najpopularnijih numera iz filma.

Filmska verzija popularnog mjuzikla ''Jadnici'' za prvi vikend prikazivanja u Velikoj Britaniji zaradila je 8,1 milion funti (13 miliona dolara) što je bolji rezultat od prethodnog rekorda, koji je držao mjuzikl "Mama Mia", sa zarađenih 6,62 miliona funti (10,6 miliona dolara).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: