Darkwood Dub & Bisera "Milo Moje"

Pred seriju koncerata po Srbiji Darkwood Dub je častio sve svoje fanove obradom starog hita "Milo moje", na kojem gostuje legednarna Bisera Veletanlić.

Izvor: B92

Sreda, 17.10.2012.

09:21

Default images

Poslednji koncert koji će Darkwood Dub održati u narednih nekoliko meseci u standardnoj postavi (Vuča, Miki, Bambi, Vasil i Lav) bez specijalne gošće Bisere Veletanlić, održaće se u Požarevcu u Kulturnom centru u petak 19. oktobra.

Već od sledećeg vikenda 25. oktobra počinje serijal koncerata od kojih je prvi na Beogradskom jazz festivalu, gde će sa Biserom biti izveden specijalni program posebno odabran za otvaranje ovog renomiranog festivala.

,,Velika nam je čast što otvaramo Beogradski jazz festival i što smo u prilici da izvedemo deo repertoara koji inače ne sviramo na našim nastupima, a koji je atmosferom vrlo blizak ovoj manifestaciji"
 
Već dan kasnije, 26. oktobra, Darkwoodi i Bisera otvaraju svoju koncertnu turneju ,,Vidimo se!" nastupom u novosadskom Studiju M. Odatle počinje serijal od petnaestak koncerata po pozorištima i salama širom zemlje gde će uz poznate hitove biti predstavljeni i novi momenti saradnje benda i nase proslavljene dive. Stari hit ,,Milo moje" u novoj izvedbi ilistruje deo atmosfere koja očekuje publiku.


Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: