JINX na otvaranju zimskog Brankowa

Bend Džinks (Jinx), koji je regionalnu popularnost stekao hitom “Tamo gde je sve po mom”, nastupiće u četvrtak, 4. oktobra, na svečanom otvaranju zimske sezone u beogradskom baru “Brankow“.

Izvor: B92

Četvrtak, 20.09.2012.

15:41

Default images

Svirka u “Brankowu” će ujedno biti i jedinstvena prilika da se Zagrepčani čuju u intimnijoj, klupskoj atmosferi.

Svoju reputaciju jednog od retkih sofisticiranih i inteligentnih retro pop bendova, kako ih nazivaju kritčari, sa malo dubljim vokalom pevačice Yaye, (Jadranka Ivaniš), potvrdili su i drugim hitovima kao što su “Na čemu si ti”, “Smijem se”, “Bye bye baby bye”...

Poslednje dve godine su imali koncerte u Beogradu povodom Dana zaljubljenih, koji su tada rasprodali Dom omladine, odnosno Studentski kulturni centar. Ipak, poseban je doživljaj čuti ih u manjem prostoru, gde će svakako imati i bolju komunikaciju sa publikom. S obzirom da će ih biti ukupno osmoro na sceni, jasno je da se očekuje više nego kvalitetan nastup.

"Mi ne odustajemo od principa da muzika bude glavni cilj u celoj našoj priči, pa zato i radimo sa velikim brojem instumeneta. Veliko je zadovoljstvo kad puno ljudi učestvuje u muzici i zna se ko šta radi," kaže lider benda Coco Mosquito.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

12 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: