Novčanik najavljuje EP "Prezira"

Grupa Veliki prezir predstavila je pesmu ,,Novčanik” kojom najavljuju EP izdanje ,,Svetlost i dim” koje će pored ove, sadržati još tri pesme i biće objavljenо na jesen pod etiketom Odličnog hrčka.

Izvor: B92

Četvrtak, 26.07.2012.

16:22

Default images

EP izdanje ,,Svetlost i Dim” biće objavljeno kao 7’’ vinil, ali i u CD formatu. Video za naslovnu numeru ,,Svetlost i Dim” u režiji Andrijane Stojković, premijerno će biti prikazan neposredno pre izlaska izdanja.

Nove pesme Velikog prezira publika željno iščekuje, posebno nakon uspeha hit singla ,,To” koji je bend predstavio 2010. godine. Među poštovaocima domaće muzike vlada mišljenje da se radi o jednom od najboljih pop hitova stvorenih u prethodnoj deceniji.



EP ,,Svetlost i dim” snimljen je u studiju ,,Digimedia“ u Beogradu i ,,Šamarčina” u Vrbasu; Snimatelji: Dušan Ševarlić, Janko Maraš; Produkcija i mastering: Matej Zec (Studio ,,Dis”, Rijeka)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: