BG sindikat u Areni 28. aprila

Posle više od šest godina od svog poslednjeg beogradskog koncerta, grupa Beogradski Sindika u subotu 28. aprila od 20h nastupiće u Beogradskoj areni.

Izvor: Beta

Sreda, 22.02.2012.

14:53

Default images

Od objavljivanja svog trećeg albuma ("Diskretni heroji", jun 2010. godine), koji je putem sajta www.beogradskisindikat.com do sada besplatno preuzelo više od milion ljudi, grupa i pored interesovanja publike, nije imala mnogo prilike da nastupa.

“Predstojeći koncert biće idealna prilika da svi ljudi osete prepoznatljivu sindikalnu atmosferu, tim pre što će višesatni nastup ovaj put biti pojačan izvanrednim tehničkim uslovima, probranim gostima i specijalnim iznenađenjima, piše u najavi koncerta“

Grupa Beogradski Sindikat nastala je 21.marta 1999. godine kada su na prvom zajedničkom koncertu nastupili grupa T.U.M.Z. i Red zmaja, i EmSi Fleksa, a taj dan članovi grupe slave kao rođendan Beogradskog Sindikata.

Debi album "Bssst...Tišinčina!", objavljen je 2001. godine, za njim je sledilo objavljivanje single “Govedina”, a u novembru 2002. godine nakon koncerta beogradskom SKC-u grupe kreće na prvu turneju po Srbiji.

U Leto 2005. godine, bend osniva sopstvenu izdavačku kuću "Prohibicija" i objavlljuje drugi album "Svi zajedno",a u martu 2006. godine, nastupa pred rasprodatom, prepunom velikom salom Doma omladine u Beogradu.

U septembru 2006. godine, objavljuju pesmu "Mi smo ta ekipa", zvaničnu navijačku himne Vaterpolo reprezentacije Srbije,a u decembar 2006. godine, objavljuju singl "Oni su", od koga je kompletan prihod bio namenjen fondu za izgradnje sigurne kuće za žrtve nasilja u porodici.

U junu 2010. godine, bend objavljuje treći album “Diskretni heroji" kao besplatno internet izdanje, a u maju 2011. godine, nastupaju na banjalučkom Kaštelu pred 4.000 posetilaca, što im je do tada najveći koncert u karijeri.

Organizator koncerta je Music Star Production, a karte, po ceni od 1.200 (parter) i 1.500 (tribine) naći će se u prodaji od srede, 22. februara, na prodajnim mestima Kard servisa, Tiket lajna i Eventima, kao i putem njihovih sajtova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: