Hrvatska dobila novog rekordera

Biografija “Steve Jobs” koja govori o preminulom vizionaru i prvom čoveka kompanije “Apple”, tokom prva četiri dana od objavljivanja u Hrvatskoj prodata je u rekordnih dve hiljade primeraka.

Izvor: B92

Nedelja, 25.12.2011.

16:16

Default images

Knjiga Waltera Isaacsona otkriva priču o životu Jobsa, prve ikone kompjuterskog sveta, koji je 5. oktobra preminu u pedeset šestoj godini.

“Zbog nevjerojatne osobne filozofije Stevea Jobsa, uzbudljivih bitki u upravama najmoćnijih američkih IT kompanija, neprospavanih noći u kojima su nastajali Macovi, iPhone i iPad, pričama o ljubavi, mržnji, uspjehu i porazima te strahovitoj Jobsovoj bitki s rakom i smrću koje otkriva, knjiga ‘Steve Jobs’ slika je vremena koje se mora poznavati, jedna od onih koje će se još godinama čitati i citirati, a već je sada prodrmala hrvatsko tržište”, prenosi “Jutarnji list” koji je objavio biografiju.

S obzirom na to da se najpopularnija publicistička dela u Hrvatskoj prodaju u dvesta do trista primeraka sedmično, “Jutarni list” smatra da je ovo knjiga s najbržom prodajom u istoriji hrvatskog izdavaštva.

Knjiga “Steve Jobs” objavljena je 24. oktobra u SAD odmah dospevši na vrhove listi najčitanijih knjiga.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: