Tel Aviv stigao na Štrand

Preko 2.000 posetilaca je prisistvovalo 18. juna otvaranju plaže Tel Aviv na novosadskom Štrandu., uz izraelskog DJ-a Nisana Larida.

Izvor: B92

Utorak, 21.06.2011.

11:06

Default images

Više od četiri sata je čuveni izraelski DJ Nisan Larido zabavljao publiku, koja se pod motivom “Ja volim Tel Aviv” okupila na prvoj zabavi na pesku održanoj na novosadskom Štrandu. Uz haus i tehno zvuke gosta iz Izraela, kao i domaćeg DJ-a Miljana Božovića, zabava je trajala do ranih jutarnjih sati, a ceo događaj su pratili i o njemu će izveštavati brojni štampani i elektronski mediji u Izraelu.

Zbog velikog interesovanja publike, Ambasada Izraela nastaviće sa sličnim aktivnostima tokom leta, o čemu će javnost biti naknadno obaveštena. Zabava “Ja volim Tel Aviv” održana je u okviru kampanje predstavljanja Izraela kao turističke destinacije srpskim turistima, kojima od 2010. godine nisu potrebne vize za turistički boravak u Izraelu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: