“The Love Festival“ od 5. avgusta

U periodu od 5. do 7. avgusta na Letnjoj pozornici u Vrnjačkoj Banji biće održan muzički “The Love festival“, koji će ove godine imati i humanitarni karakter.

Izvor: B92

Četvrtak, 29.07.2010.

14:42

Default images

“The Love Festival“ od 2007. godine u Vrnjačkoj Banji organizuje nevladina organizacija "LoveFest Vrnjačka Banja" i od tada aktivno organizuje masovne akcije edukovanja mlade populacije po

pitanju tolerancije, borbe protiv nasilja i zaštite ljudskih prava osoba koje zive sa HIV-om u regionu centralne Srbije.

Od osnivanja organizacije svake godine centralna manifestacija ove organizacije je "The Love Festival", muzički festival koji ima za cilj okupljanje madih iz centralne Srbije, koji su direktno ili indirektno bili učesnici akcija tokom čitave godine.

Festival će ove godine biti održan od 5, 6. i 7. avgusta, a u tom periodu, u saradnji sa nevladinom organizacijom JAZAS, biće održana edukacija o zaštiti ljudskih prava osoba koje žive sa HIV-om, prevenciji HIV-a i toleranciji.

I ove godine će na Vrnjčkoj letnjoj pozornici nastupati domaća i strana DJ imena, tako da se kroz tri dana trajanja festivala očekuje veliki broj posetilaca.

U četvrtak 5. avgusta Festival otvara deveti po redu maskenbal u uz muziku Gorana Kovačevića, u petak 6.avgusta na letnjoj pozornici ce nastupati Danism (Engleska), Dave Floyd (Srbija), Nemax Jackmill ( Srbija) i Saša Radosavljević (Srbija).

U Subotu 7. avgusta nastupaju Sonny Fodera (Španija), Tom Blacksoul (Hrvatska), Rescobar & Jazzy (Srbija), Nikola Paunović (Srbija) i Manjane (Srbija).

Ovogodišnji “The Love Fest“ će biti i humanitarnog karaktera, jer će deo sredstava biti doniran za akciji “HRANA ZA SVE“ koje je organizovala RTV B92, kao pomoć narodnoj kuhinji u Vrnjačkoj Banji.

UKLJUČITE SE U AKCIJU “HRANA ZA SVE“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: