Vikler se pridružuje ekipi Hortona

Beogradski reper i muzičar Skaj Vikler pridružio se ekipi glumaca koji učestvuju u sinhronizaciji animiranog filma "Horton".

Izvor: B92

Utorak, 26.02.2008.

12:20

Default images

Film „Horton“, je novi projekat studija „Blue Sky“, autora filmova „Ledeno Doba“ 1&2 i „Roboti“.

Horton (Boris Milivojević) je slon pun mašte, koji u sićušnom zrncu prašine koje lebdi kroz vazduh čuje prigušene krike za pomoć. Iako Horton to još uvek ne zna, to zrnce predstavlja dom čitavom gradu po imenu Huvil, koji naseljavaju mikroskopski Huvilci, koje predvodi Gradonačelnik (Nikola Bulatovic).

Iako ga stanovnici džungle ismevaju i prete mu, misleći da je izgubio razum, Horton je odlučan u nameri da sačuva tu česticu, pošto kako kaže, njegov moto je: „Osoba je osoba, bez obzira na to koliko je mala.“

Skaj Vikler tumači lik gorile Jamo Vikeršama, zlobnog majmuna koji predvodi braću Vikeršam. On je stalno gladan i u stanju je da ugura u svoja usta 30 banana odjednom. Skaj Vikler (Jamo Vikeršam), Dara Džokić (Kengurica) i Dejan Lutkić (Lesinar Vlad) glavni su negativci u džungli Nula koji po svaku cenu žele da zaustave Hortona u njegovoj nameri.

Skaj Vikler trenutno promoviše svoj novi album “Ortaci ne znaju”, koji se nalazi na vrhu svih lista prodavanosti širom zemlje.

Đordje Miljenović, široj publici poznatiji kao Wikluh Sky - jedna od „baraba“ reperske trojke Bad Copy (uz Ajsa Nigrutina i Timbeta) ili kao član Marčelove Filter trupe ili ragamafin postave "Shappa".

Režiser sinhronizacije, ujedno i narator je Dragan Vujić-Vujke, a glasove drugim junacima pozajmljuju Kristina Kovač (Gradonačelnikova žena), Marko Zivić (Miš Morton), Marijana Mićić (Doktorka Laru) i Miloš Samolov (Predsednik saveta Huvila).

Film „Horton“ u domaće bioskope stiže 13. marta 2008. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: