"Brus Vilis" u svađi sa fanovima zbog filma "Umri muški": "Izvini, ali ovo je..." VIDEO

Tiktoker Pablo Perilo koji se na ovoj platformi predstavlja kao dubler glumca Brusa Vilisa izazvao je gomilu reakcija svojih obožavatelja svojom objavom u kojoj je otvorio diskusiju o filmu "Umri muški".

Izvor: index.hr

Sreda, 07.12.2022.

08:22

Foto:EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

Vilis se povukao iz sveta glume ranije ove godine jer mu je dijagnostikovana afazija, na snimku je njegov dvojnik poručio ljudima da njegov najpoznatiji film "Umri muški nije božićni film."

"Umri muški" se među fanovima uvažava kao božićni film jer se radnja događa na Božić i godinama se taj film emitovao baš oko tog praznika. Međutim, dvojnik Vilisa tvrdi da to nije božićni film i snimio je, doduše šaljivi, video kako bi ga obožavaoci bolje shvatili.

Reakcije obožavaoca

"Izvini, ti si možda bio u filmu, ali ovo je ipak božićni film i tako će biti uvek", "Ne slažem se tobom, Brus, ovo je božićni film. Pa gledam ga svaki Božić", "Ne, ne, u pravu je. Ovo nije božićni film, ovo je istinski božićni film. Božić nije Božić ako Hans Gruber na padne sa zgrade", "Ne, ovo je Vilisov božićni film", "Na jednom striming servisu može da se nađe u sekciji božićnih filmova", "To je najjači božićni film i ti si najjači", "Posvetio sam ceo decembar tvojim filmovima samo zbog filma Umri muški na Božić", "Smeješ se u ovom videu, znači da i ti to misliš", samo su to neki od komentara ispod videa Pabla Perila.

Podsećamo, Brus je zbog teške bolesti morao da prestane da se bavi glumom, ali je prošle godine, pre dijagnoze afazije, prodao svoja prava na 'digitalnog blizanca' firmi Deepcake, koja sada u filmovima može da koristi njegovo lice. Tako će se Vilis i dalje pojavljivati u novim filmovima, iako fizički neće glumiti.
@brucew007 Die Hard is not a Christmas movie! 🎅🏻🎬 #diehard #brucewillis #chistmas #foryou #viral #foryoupage ♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: