Na novom albumu Morisija gostuje krem de la krem rok scene

Kao što je ovih dana najavljeno, novi album Morisija "Bonfire Of Teenagers" će za područje Severne Amerike objaviti Capital Records, dok diskografska kuća za Evropu i ostatak sveta još nije poznata.

Izvor: Headliner

Utorak, 01.11.2022.

11:10

Na novom albumu Morisija gostuje krem de la krem rok scene
Foto: EPA/SEBASTIAN SILVA

Naime, Morisi je još 2021. godine objavio da će njegov 14. samostalni album objaviti diskografska kuća koja ponudi najviše (ili najmanje), napisavši pri tom: "Najgora godina mog života završava s najboljim albumom mog života".

Međutim, izlazak albuma je prolongiran, a prema najnovijim informacijama biće objavljen početkom 2023. godine i to najverojatnije u februaru.

Za sada je takođe poznato da će na novom albumu "Bonfire Of Teenagers" gostovati Majli Sajrus, Igi Pop, kao i članovi grupe Red Hot Chili Peppers – Fli i Čed Smit, kao i bivši gitaristi Džoš Klinghofer i Džesi Tobijas. Album je producirao čuveni Endrju Vat, koji je ujedno i kao muzičar učestvovao u stvaranju pjesama.
Ipak nisu preležali dečije bolesti… Morisi i Džoni Mar se prepucavaju po medijima, pišu otvorena pisma, prozivaju se po društvenim mrežama…

Otkriveno je i da ugovor s Capitol Records za objavu albuma "Bonfire Of Teenagers" takođe uključuje prava na reizdanje Morisijevih solo albuma "Southpaw Grammar", "You Are The Quarry", "Ringleader Of The Tormentors", "Years Of Refusal" i "World Peace Is None of Your Business" na vinilu.

Morisi već neko vreme svira naslovnu pesmu s albuma "Bonfire Of Teenagers" na aktuelnoj turneji, a već ranije je rekao da je pesma inspirisana bombaškim napadom u Manchester Areni. U novembru Morisi kreće na turneju po Severnoj Americi. Turneja "Live In Concert" počinje u Ontariju u Kaliforniji u petak 11. novembra, a potom sledi još deset nastupa po Severnoj Americi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: