Depeche Mode razočarali fanove u Srbiji: Hrvati likuju "Biće to spektakl"

Komšije egzaltirane činjenicom da će 23. jula ugostiti čuveni bend.

Izvor: B92

Utorak, 04.10.2022.

15:44

Depeche Mode razočarali fanove u Srbiji: Hrvati likuju
Foto: Profimedia

Bend Depeche Mode obradovao je obožavaoce širom sveta vešću da izlazi njihov novi album, pod nazivom "Memento Mori", ali još više činjenicom da će u sledećoj godini, u sklopu koncertne turneje, svirati za publiku u većem delu Evrope i Severne Amerike.

Dejv Gahan Martin Gor su otkrili da će turneju započeti limitiranim brojem koncerata u američkim arenama, počevši od 23.marta. Depeche mode će svirati u njujorškom "Medison Skver gardenu", čikaškom "Junajted centru", kao i "Kia forum" areni u Los Anđelesu.

Evropska turneja će biti mnogo bogatija, ali na žalost velikog broja fanova, Srbije nema na spisku. Iako će bend svirati 23. jula u Zagrebu, 26.jula u Bukureštu, a 28. jula u Budimpešti, Beograd je na ovoj turneji izostavljen kao destinacija.

No, u Hrvatskoj su fanovi oduševljeni što će Zagreb biti jedna od stanica slavnog benda. Kako kažu na forumima "Bit će spektakl", a očekuju i mnogo obožavalaca iz Srbije koji su spremni da pređu 400 kilometara u jednom pravcu da bi prisustvovali koncertu.

Kako su članovi benda izjavili, predstavljajući novi album, muziku su pisali u toku pandemije i ostali su verni svom prepoznatljivom stilu i zvuku, a "Memento Mori" su posvetili svom osnivaču Endiju Flečeru, za koga su sigurni da bi bio ponosan na njih.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

87 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: