Miloš Biković primoran da se oženi zbog dugova: Zavodnik i rob svojih slabosti VIDEO

Hotel Beograd, urnebesni sitkom, začinjen neodoljivim šarmom Miloša Bikovića i nepatvorenom ruskom romantikom, emitovaće se na TV Prva.

Izvor: B92

Sreda, 21.09.2022.

15:00

Miloš Biković primoran da se oženi zbog dugova: Zavodnik i rob svojih slabosti VIDEO
Foto:EPA/ MAXIM SHIPENKOV

Serija "Hotel Beograd" predstavlja deo franšize "Kuhinja", odnosno nastavak sitkoma "Hotel Eleon". Emitovaće se na TV Prva i to sa početkom u 22 h.

Nekadašnji vlasnik moskovskog hotela "Eleon" Paša postaje vlasnik hotela sa pet zvezdica u Beogradu, koji mu je poklonila tetka, kako bi svom razmaženom sestriću stvorila situaciju u kojoj će se sazreti.

Miloš Biković u seriji "Hotel Beograd" na TV Prva, spremite se za uzbudljive epizode

Paša, srpski zavodnik i veseljak, živi ne znajući za nevolje sve dok jednog dana slučajno ne načini štetu - višemilionsku! Kako bi otplatio dug, šef mafije primorava Pašu da se oženi njegovom ćerkom.
Foto:Promo/TV Prva
U romantičnoj atmosferi drevnog grada njihova osećanja ponovo izbijaju. Izgleda da im je još uvek suđeno da budu zajedno... a možda ne zbog budućeg ukusa pravog muža, slepog dede i prijatelja bankrota!

Serija "Hotel Beograd" stiže na Televiziju Prva, i to u petak u 22 h.

Glavne uloge tumače: Miloš Biković, Dijana Požarskaja, Ljubomir Bandović, Jelisaveta Orašanin, Miodrag Radonjić...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: