Grad Beograd: "U subotu nema programa"; Beer fest: "Nije otkazano"

"Svi programi na manifestaciji Beer fest zakazani za subotu 20. avgust odlažu se iz bezbednosnih razloga, odnosno upozorenja Republičkog hidrometeorološkog zavoda, odlučeno je na današnjem sastanku predstavnika Grada Beograda, producenta festivala i nadležnih službi", saopšteno je iz Beokom servisa. Međutim, nakon ovog obaveštenja, oglasili su se i organizatori Beer Festa sa drugačijom idejom, a to je da će program festivala ipak biti održan.

Izvor: B92

Petak, 19.08.2022.

20:47

Grad Beograd:
Foto: B92.net

RHMZ navodi da se sutra, 20. avgusta, u Beogradu očekuju pljuskovi sa grmljavinom, koji lokalno mogu biti intenzivniji sa pojavom grada i olujnog vetra.

Muzički programi na koncertnom prostoru Ušća najavljeni za 20. avgust trebalo je da se odlože iz bezbednosnih razloga, jer je sigurnost posetilaca Beer festa na prvom mestu, a ova odluka, kako je rečeno, doneta je uz konsultacije sa svim stručnim službama koje učestvuju u bezbednosnim procenama.

Međutim, nakon ove informacije, oglasili su se i organizatori festivala. Njihov stav je nešto drugačiji i nisu za potpuno odlaganje programa, već će o tome odlučiti naknadno tokom sutrašnjeg dana u skladu sa trenutnim vremenskim prilikama.

"U javnosti je prisutna informacija da sutra festival Beer Fest neće biti održan. Zvaničan stav organizatora je da će se festival u subotu održati, a ukoliko dođe do pogoršanja vremenskih uslova, te festival ne bude mogao da se održi iz bezbednosnih razloga, javnost će o tome biti obaveštena sutra u toku dana", stoji u saopštenju organizatora.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusi pogodili francusku Legiju stranaca?

Ruske oružane snage su pogodile lokaciju francuskih plaćenika u Slavjansku, koju kontrolišu Oružane snage Ukrajine, rekao je za RIA Novosti koordinator Nikolajevskog okruga Sergej Lebedev, pozivajući se na kolege.

9:52

15.4.2024.

1 d

Podeli: