Šta ovih dana sluša Barak Obama?

Bivši predsednik SAD Barak Obama objavio je na svom nalogu na Instagamu svoju ovogodišnju listu pesama koje rado sluša, čime je nastavio šestogodišnju tradiciju.

Izvor: B92

Četvrtak, 28.07.2022.

13:25

Šta ovih dana sluša Barak Obama?
Foto: EPA-EFE/PHILIP DAVALI

Njegova "letnja lista za 2022" sastoji se od mešavine starih i novih pesama različitih muzičkih žanrova.

Tako se na listi nalazi "Break My Soul" koja će se naći na predstojećem studijskom albumu Bijonse "Renassance", ali i pesma "Let’s Go Crazy" legendarnog muzičara Prinsa, sa njegovog prvog albuma iz 1984. godine "Purple Rain".

Obamin izbor uključuje i pesmu "Angelica" britanskog indi rok dueta Wet Leg, koja se nalazi na njihovom ovogodišnjem albumu.

I numera "Die Hard" sa albuma "Mr Morale & the Big Steppers" jednog od najvećih svetskih repera Kendrika Lamara našla se na listi, a tu je i "Magic" Vinsa Stejplsa.

Pored aktuelnih pesama, na listi su se našla i klasična izdanja poput "Save Me" Arete Frenklin, "Dancing in the Dark" Brusa Springstina, kao i "Do I Move You" kraljice bluza Nine Simon.

Kao predstavnike pop muzike bivši američki predsnik uvrstio je na listu i pesmu "Too good" Drejka i Rijane.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: