Britni Spirs se vraća – snimila pesmu sa Eltonom Džonom: "Imamo hit leta" VIDEO

Britni Spirs se vraća na muzičku scenu. Naime, javnost će uskoro moći da čuje njen duet s Eltonom Džonom, odnosno obradu njegove pesme "Tiny Dancer" iz 1971. godine.

Izvor: B92

Utorak, 26.07.2022.

08:55

Britni Spirs se vraća – snimila pesmu sa Eltonom Džonom:
Foto: Profimedia

Kako saznaju strani mediji, snimili su je prošle nedelje u jednom studiju na Beverli Hilsu. Juniverzal mjuzik će je objaviti narednog meseca.

"Ovo je bila njegova ideja, a Britni ga obožava. Snimili su obradu legendarnog singla Tiny Dancer i zaista zvuči neverovatno. Radili su s producentom Endruom Votom", kazao je neimenovani izvor.

Dodao je da će ovo biti hit leta i da se Britni raduje velikom povratku. Inače, poslednji singl pod nazivom "Slumber Party" objavila je 2016. godine.

Magazin "Roling stoun" je Eltonovu pesmu "Tiny Dancer" prošle godine uvrstio među 500 najboljih pesama svih vremena. Zauzela je 47. mesto.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: