Porodica Balašević ipak misli na fanove; Objavljeno više od tri sata originalnog materijala VIDEO

Balaševići ipak misle na fanove Đorđa Balaševića, a hiljade njih je, barem sude’i po komentarima, oduševila nova objava na zvaničnom Jutjub kanalu.

Izvor: B92

Nedelja, 03.07.2022.

16:11

Porodica Balašević ipak misli na fanove; Objavljeno više od tri sata originalnog materijala VIDEO
Foto:EPA/ FEHIM DEMIR

Naime, na službenom Balaševićevom YouTube kanalu objavljena je pre nekoliko dana velika kompilacija pesama. "The best of vol.3" traje više od tri sata, a fanovi mogu da čuju originalne snimke nekih od najvećih pesama Balaševića, ali i pomalo zanemarenih hitova legendarnog kantautora.

Kompliacija počinje jesmom "Poluuspavanka", a završava "Regruteskom".

Gotovo 17 hiljada fanova Balaševića već je preslušalo neke pesme, a sigurno veliki broj njih i celu kompilaciju. U komentarima su izrazili svoje oduševljenje i slažu se da je izbor pjesama idealan za letnje večeri uz Đoleta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: