Vajtsnejk neće nastupiti u Beogradu – otkazana čitava turneja, razlog: "Stalni zdravstveni izazovi"

Vajtsnejk je započeo svoju oproštajnu turneju 10. maja u Dablinu. U Beogradu je trebalo da nastupe 6. jula na stadionu Tašmajdan, međutim, koncert je otkazan, kao i ostatak turneje.

Izvor: B92

Subota, 02.07.2022.

12:28

Vajtsnejk neće nastupiti u Beogradu – otkazana čitava turneja, razlog:
Foto: Profimedia

Krajem juna, bend je otkazao tri nastupa na turneji zbog infekcije sinusa i grla koje je imao Koverdejl.

Dejvid, koji je u septembru napunio 70 godina, nije bio jedini član postave Vajtsnejka koji se razboleo tokom aktuelne evropske turneje grupe.

Gitarista Reb Bič propustio je nekoliko nastupa prošlog meseca.

Otkazali su i nastup 25. juna na festivalu u Španiji zato što je bubnjar Tomi Oldridž pao.

"Sa najdubljom tugom moram da objavim da zbog stalnih zdravstvenih izazova, naredbi lekara i naše brige za zdravlje i bezbednost svih, Vajtsnejk nije u mogućnosti da nastavi svoju Evropsku oproštajnu turneju", napisao je Dejvid Koverdejl fanovima na stranici benda.

"Iskreno se izvinjavam svim neverovatnim obožavaocima ‘Vajtsnejka‘ koji su se radovali preostalim zakazanim nastupima ove turneje, svim našim neverovatnim, fantastičnim zmijama i osoblju turneje koji su toliko naporno radili da ostvare koncerte, i svim promoterima i drugim profesionalcima koji su pomogli u organizaciji turneje... Cenim i volim vas sve !!!", piše u objavi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: