Da li će Džoni Dep održati reč? Dizni navodno želi da ga vrati za 300 miliona dolara

Strani mediji spekulišu da bi holivudski glumac Džoni Dep navodno mogao da ponovi ulogu u Diznijevoj franšizi "Pirati sa Kariba" nakon što je estradni gigant ponudio Depu neverovatnu sumu – 301 milion dolara da se vrati kao kultni Kapetan Džek Sperou.

Izvor: B92

Utorak, 28.06.2022.

10:28

Da li će Džoni Dep održati reč? Dizni navodno želi da ga vrati za 300 miliona dolara
Foto: Profimedia

Dep je napustio franšizu 2018. godine nakon što je glumio u pet delova, a "Pirati sa Kariba" su za to vreme postigli veliki uspeh na blagajnama, postavši jedan od najprofitabilnijih filmova svih vremena.

Džoni Dep reagovao na presudu: "Porota mi je vratila moj život nazad"

Porota je nedavno utvrdila da je Amber Herd klevetala Depa u tekstu o nasilju u porodici, koji je objavio "Vašington post" (The Washington Post) 2018. Navodno su iz "Pirata sa Kariba" odustali od Depa delimično zbog tvrdnji iznesenih u pomenutom članku.

Glasine o "pijanom" Depu pale u vodu: Otkriveno zbog čega je morao da bude u pratnji obezbeđenja

Insajder je za australijski portal Poptopic rekao da je Dizni "veoma zainteresovan da popravi svoju vezu sa Džonijem Depom". Navodi se da su stupili u kontakt s glumcem pre njegovog suđenja za klevetu protiv Amber Herd i pitali ga da li bi bio zainteresovan da se vrati u još jedan ili dva filma "Pirati s Kariba".

Kako piše "I njuz" (E! News) izvor povezan sa glumcem je navodno rekao za En-Bi-Si njuz (NBC News) da je "ovo izmišljeno", ali predstavnici Depa i Diznija se još uvek nisu zvanično oglasili.

Džoni Dep se podmladio FOTO

Podsetimo, nakon što je Dizni rešio da uruči otkaz Džoniju Depu, glumac je izjavio da je razočaran i povređen, kao i da se "ne bi vratio u Pirate ni za 300 miliona dolara i milion alpaka". Dep je to ponovio i tokom suđenja sa bivšom suprugom u Virdžiniji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: