Emilija Klark "odala" kolegu: Kit Harington će reprizirati ulogu Džona Snoua

Glumica Emilija Klark je potvrdila da će njen kolega iz "Igre prestola" Kit Harington ponoviti ulogu Džona Snoua u novoj spin-of seriji.

Izvor: B92

Četvrtak, 23.06.2022.

13:41

Emilija Klark
Foto: Profimedia

Osim prikvela serije - "House of Dragon" - koji će biti emitovan u avgustu, Klark je potvrdila da Harington takođe stoji iza druge serije povezane sa originalnom franšizom.

Na pitanje o izveštajima Bi-Bi-Sija, ona je rekla: "Pričao mi je o tome. I znam da postoji. Dešava se", rekla je glumica i, kao da se ograđuje, dodala: "Koliko ja znam, Kit je učestvovao u njenom stvaranju, tako da je on u tome od početka".

"Dakle, ono što ćete gledati, nadamo se, ako se dogodi, je odobreno od strane Kita Haringtona", rekla je Emilija.

Takođe je rekla da se ona neće pojaviti u novoj seriji: "Ne, mislim da sam završila", odgovorila je.

Ni tvorci "Igre prestola" ni Kit Harington nisu komentarisali najave o seriji, ali "The Hollywood Reporter" tvrdi da će ona biti usredsređena na lik Džona Snoua.

U finalu originalne HBO serije otkrio je svoje pravo ime, bio prognan iz kraljevstva Vesteros i otišao severno od zida da pronađe novi život.

Takođe je izgubio svoju ljubavnicu Igrit (koju glumi Rouz Lesli, sa kojom se oženio 2018. godine) i otkrio je da potiče iz porodice lika Emilije Klark - Targarijena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: