Konačno smo videli Đurička u "Stranger Things" - kako vam se svideo?

Četvrta sezona serije "Stranger Things" objavljena je u petak na Netfliksu, a domaći fanovi serije dočekali su da vide Nikolu Đurička u ovom planetarno popularnom naslovu.

Izvor: B92

Nedelja, 29.05.2022.

19:37

Konačno smo videli Đurička u
Foto: Profimedia/Steven Bergman/AFF-USA.COM

Ko je sklon bindžovanju do sada je pogledao delove sa našim glumcem, koji se pojavljuje u epizodnoj, ali ništa manje važnoj ulozi.
Đuričko u ovoj seriji tumači ruskog švercera Jurija. Američki mediji navode da je Đuričko poznati glumac koji je glumio u nekoliko filmova i TV serija proizvedenih u njegovoj rodnoj Srbiji od osamdesetih, pre nego što je debitovao na engleskom jeziku u filmu "World War Z", 2012. godine. Godinu dana kasnije takođe je imao ulogu u mini seriji "The Last Panthers." Apatija Nikole Đurička

Njegovog lika ocenjuju kao "brilijantnog", a Đuričko, baš kao što oduševljava javnost u Srbiji, dobio je ogroman aplauz američke javnosti koja, ako je sudeći prema reakcijama na internetu ali i kritikama uticajnih američkih medija, obožava njegov perfomans u seriji.

A kako se vama svidela gluma Nikole Đurička u ovoj seriji? Pišite nam u komentarima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

68 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: