Istinita priča o paru koji je otkrio način da na lutriji zaradi milione - novi filmski hit VIDEO

Novi film studija Paramount+ inspirisan je istinitom pričom o Džeriju i Mardž Selbi, bračnom paru iz Masačusetsa, koji su otkrili način da na lutriji osvoje milione. Njih tumače Brajan Krenston i Anet Bening, a objavljen je i prvi trejler.

Izvor: B92

Četvrtak, 26.05.2022.

14:40

Istinita priča o paru koji je otkrio način da na lutriji zaradi milione - novi filmski hit VIDEO
Foto: Profimedia, Paramount/Courtesy Everett Collection

Film "Jerry & Marge Go Large" prati Džerija, kome je dosta korporativnog sveta nakon 42 godine rada u istoj kompaniji. Kada ode u penziju, on pronalazi matematičku grešku u lutriji i, uz pomoć supruge Mardž, koristi veliki dobitak kako bi oporavio svoj mali grad.

Zanimljivo je da je u pitanju istinita priča, što bi uz glumačku postavu trebalo da bude garancija dobrog filma. Pored Brajana Krenstona i Anet Bening, uloge tumače i Lari Vilmor, Rejn Vilson, Ana Kemp, En Harada, Džejk Mekdorman, Majkl Mekin i Uli Šlezinger, dok režiju potpisuje oskarovac Dejvid Frankel, a scenario Bred Kopland.

Film "Jerry & Marge Go Large" svoju premijeru imaće na Trajbeka filmskom festivalu, a potom 17. juna stiže na servis Paramount+.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: