Novi nastavak kultnog filma trenutno vlada bioskopskim salama VIDEO

Film "Spajdermen: Put bez povratka" do skoro je bio najgledaniji film u bioskopima širom sveta, ali to se promenilo nakon što je u bioskope stigao peti nastavak kultnog horora "Vrisak".

Izvor: index.hr

Utorak, 18.01.2022.

07:59

Novi nastavak kultnog filma trenutno vlada bioskopskim salama VIDEO
Foto: Profimedia

"Vrisak" je za vikend zaradio čak 34 miliona dolara te je odmah zaseo na vrh bioskopskih blagajni. Ove brojke dobar su znak za industriju koja se još uvek pita kako delovati u nesigurnim vremenima.

Novi deo "Vriska" zaradio je tokom uvodnog vikenda novac sličan onome kakav je treći deo franšize zaradio 2.000. godine (34.7 miliona dolara).

Mnoge je zaintrigiralo što su se u petom nastavku vratila mnoga slavna imena, koja repriziraju svoje uloge iz prethodnih delova filma. To su Nev Kembel, Kortni Koks i Dejvid Arket te Merli Šelton, koju smo prvi put gledali u "Vrisku 4".

Film su režirali Met Betineli-Olpin i Tajler Gilet. Ves Kraven je režirao prva četiri dela, a preminuo je 2015. u 76. godini.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: