Selin Dion otkazala ostatak svetske turneje – isti problem je imala i u oktobru

Poznata pevačica Selin Dion saopštila je da otkazuje ostatak svetske turneje zbog ozbiljnih zdravstvenih problema, piše CNN.

Izvor: B92

Ponedeljak, 17.01.2022.

08:56

Selin Dion otkazala ostatak svetske turneje – isti problem je imala i u oktobru
Foto: EPA-EFE/NINA PROMMER

Pevačica je rekla da se oporavlja od "teških i konstantnih grčeva mišića", koji su je ometali prilikom nastupa. Ona je zbog istog zdravstvenog problema u oktobru 2021. otkazala i nastup u Las Vegasu, a od tada se oporavljala planirajući da turneju nastavi 9. marta 2022.
Ostatak njene svetske turneje pomeren je za 12. april, ali pevačicin tim lekara odlučio je da je otkazivanje ipak najbolja opcija. Zbog toga su ona i njen tim bili primorani da otkazađu ukupno 16 koncerata.

"Nadala sam se da ću se oporaviti, ali čini se da moram da budem strpljivija i da pratim režim koji su mi lekari preporučili", napisala je Dion dodavši kako s nestrpljenjem iščekuje momenat kada će se ponovo susresti sa svojim obožavaocima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: