Obećano, ispunjeno i kida svetsku scenu - objavljen novi album pevača The Weeknd

Posle novogodišnje najave novog albuma koja je odjeknula na društvenim mrežama i u svetskim medijima, The Weeknd je u susret prvom vikendu 2022. godine i službeno predstavio svoj najnoviji album – "Dawn FM".

Izvor: B92

Subota, 08.01.2022.

12:27

Obećano, ispunjeno i kida svetsku scenu - objavljen novi album pevača The Weeknd
Foto: EPA-EFE/CJ GUNTHER

Novo zdanje, koje sam muzičar smatra posebnim "zvučnim iskustvom", donosi 16 pesama među kojima su i saradnje s velikim muzičkim imenima kao što su Kvinsi Džons, Lil Vejn, Tajler, the Creator, Oneohtrix Point Never i Džim Keri. "Dawn FM" je od danas (7. 1. 2022.) u prodaji i je dostupan i na svim muzičkim platformama.

Pevač Weeknd zna zašto nije nominovan za nagradu Gremi

"Dawn FM", izdanje kojim je jedna od trenutno najvećih imena modernog popa, The Weeknd odmah na početku godine iznenadio muzički svet, naslednik je albuma "After Hours" iz 2020. kao i niza hitova koji su obeležili 2021. godinu. "Nova era", kako je prozvana Weekndova aktivna prethodna godina, obeležena je hitom "Take My Breath", ali i singlovima "Save Your Tears", "You Right", "Better Believe"… kao i posebno hvaljenom "Moth To A Flame" saradnji sa supergrupom Swedish House Mafia, kao i još aktuelan singl "One Right Now" s kojim je u timu s Post Maloneom zaključio uspešnu godinu, navodi Headliner.

Zbog ovog nastupa je pevač Weeknd ostao bez Gremija VIDEO

Upravo predstavljenom izdanju prethodio je, uz grandioznu najavu na društvenim mrežama, ekskluzivan streaming događaj pod nazivom "103.5 Dawn FM" ispraćen limitiranom ponudom povezanih kolekcionarskih artikala koji su fanovima dostupni samo 48 sati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: