Izašao je trejler za seriju o Pameli Anderson i Tomiju Liju VIDEO

Disney+ predstavio je najnoviji trejler za seriju "Pam & Tommy", o legendarnom paru iz devedesetih, Pameli Anderson i Tomiju Liju.

Izvor: B92

Petak, 07.01.2022.

21:35

Izašao je trejler za seriju o Pameli Anderson i Tomiju Liju VIDEO
Foto: Profimedia

Serija će se u februaru emitovati na platformi Disney+ koji inače nudi filmove i emisije koji su za celu porodicu, ali ovoga će puta da rizikuju s nečim potpuno drugačijim.

Serija "Pam & Tommy" će ispričati priču o kućnom filmu za odrasle Pamele Anderson koju glumi britanska glumica Lili Džejms i bubnjara hevi metal benda Mötley Crüe Tomija Lija (Sebastian Stan). Lili i Sebastian su se potpuno transformirali za potrebu uloge, a fanovi su oduševljeni.

Novi trejler prikazuje dosad neviđene scene iz serije smeštene u najranije dane interneta koja prikazuje šta se dogodilo nakon što je snimak ukraden iz doma Pamele i slavnog rokera te izazvala neviđenu senzaciju 1997. godine.

Inače, Pamela i Tomi venčali su se 1995. godine nakon što su se poznavali samo 4 dana, a razvod je usledio tri godine kasnije 1998. U tom braku je rođeno dvoje dece: Brandon Tomas i Dilan Džeger.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: