Netfliksov triler oduševio gledaoce – da li ste gledali "The Trip"? VIDEO

"The trip" je novi Netfliksov triler s elementima crnog humora o supružnicima koji žele da ubiju jedno drugo.

Izvor: index.hr

Utorak, 26.10.2021.

11:50

Netfliksov triler oduševio gledaoce – da li ste gledali
Foto: Profimedia

Priča prati Lisu (Numi Rapejs) i Larsa (Aksel Heni), bračni par koji odlazi u kuću na osami da bi ubili jedno drugo. On je reditelj koji sanja o velikoj karijeri, ali režira TV sapunice, a ona je glumica koja preživljava od snimanja reklama za erektilnu disfunkciju, iako se nada ozbiljnoj karijeri u pozorištu.

Njihov brak praćen je mnogim problemima, Lisa vara Larsa, a ne pomaže ni to što se supružnici mrze iz dna duše. Uz to, u dugovima su, ali imaju uplaćeno životno osiguranje. I zato, kad odluče da provedu miran vikend u kući na osami, zapravo planiraju da ubiju jedno drugo.

Ovaj norveški triler – horor delo je Tomija Virkola, "zločestog dečka" skandinavskog filma, a završava krvavim obračunima zbog kojih će mnogi kraj filma dočekati s rukama na očima.

U filmu nećete pronaći dubokoumne i značajne razgovore o smislu života, ali zato ne manjka pušaka, elektrošokera, noževa... Film ne prati samo borbu supružnika već i nepozvane goste protiv kojih će Lisa i Lars morati da udruže snage.

Virkola je već dobro poznati reditelj, ponajviše po svom prvencu "Dead Snow".

Film je zaradio simpatije gledalaca, koji ga smatraju vrlo zabavnim i filmom koji mora da se pogleda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: