Organizuju se igre kao u hit-seriji "Squid Game", ali nagrada nije ni slična

Obožavatelji popularne Netfliksove serije "Squid Game" uskoro će imati priliku da u Abu Dabiju učestvuju u autentičnim igrama iz ovog ostvarenja, piše Insajder.

Izvor: B92

Ponedeljak, 11.10.2021.

18:15

Organizuju se igre kao u hit-seriji
Foto: Profimedia

Korejski kulturni centar u Ujedinjenim Arapskim Emiratima (UAE) organizuje niz igara za ukupno 30 učesnika, koji će biti podeljeni u dva tima. Događaj će biti održan sutra, 12. oktobra, u dva dela.

Prema zvaničnom saopštenju organizatora, u sklopu igre biće predstavljene četiri od ukupno šest igara iz Netfliksove serije. Učesnici će se igrati klikerima, pokušaće da oblikuju posebne kolačiće iglom i igraće "Red Light, Green Light" kao i "Dakji".

Ali umesto 38 miliona dolara, koliko više od 400 učesnika u seriji pokušava da osvoji, u ovoj igri neće biti moguće osvojiti novčanu nagradu. Umesto toga će pobednicima biti dodeljene zelene trenerke, poput onih kakve nose glumci u seriji.

Svi učesnici koji ispadnu iz igre moći će da prate ostatak takmičenja sa tribina, a za učešće su odabrani oni koji su prvi uspeli tačno da ispune anketu sa tri pitanja o Netfliksovoj hit-seriji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: