Danijel Krejg se emotivno oprostio se od uloge Džejmsa Bonda VIDEO

Glumac Danijel Krejg snimljen je kako drži kratak oproštajni govor prijateljima u ekipi predstojećeg filma o Džejmsu Bondu, "No Time To Die".

Izvor: B92

Subota, 18.09.2021.

09:41

Danijel Krejg se emotivno oprostio se od uloge Džejmsa Bonda VIDEO
Foto:EPA/PETER FOLEY

"Mnogi ljudi su radili sa mnom na pet filmova i znam da je mnogo toga rečeno o tome šta mislim o ovim filmovima ili o svim tim, šta god", rekao je Krejg, noseći crni smoking dok se obraćao glumačkoj ekipi i snimateljima. "Ali voleo sam svaku sekundu ovih filmova, a posebno ovaj, jer sam ustajao svakog jutra i imao sam priliku da radim sa vama. I to je bila jedna od najvećih počasti u mom životu."

Video je navodno snimljen 2019. godine, ali se pojavio i danas je postao viralan.

Krejg se pojavio u pet Bondovih filmova, odmah iza Pona Konerija i Rodžera Mura, koji su svaki igrali po sedam puta.

Dugo odlagano pandemijsko izdanje "No Time To Die" konačno stiže 8. oktobra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

13 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: